Известие

Collapse
No announcement yet.

(Май) Ще се става АЛФИСТ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хора, бях при Бобо за диагностика....на въпросната кола..
    Нещо тропаше яко от пред в дясно...съответно : Преден горен носач за смяна според Бобо, свещи за смяна, вариатор за смяна, евентуално ремъци и ролки....
    Излезе, че са се опитвали да правят чип тунинг на таз кола, но нещо са се осрали и останала няква грешка в ЕКУ-то, която след време можела да доведе до смяна на цялото ЕКУ, а може и да не се случи нищо лошо...Дебитомера бил наред... , акумолаторът е аут.... абе поне едно 1500лв ремонти като за начало...
    Както и да е, на външен вид е добра колата, салона е в добро състояние... и си казах.."ще слагам главата в торбата" и ще я зимам...Все пак много ме кефи тази Алфа 147...
    ОБАЧЕ, пича излезе много несериозен...Вярно има си и други ангажименти, но постоянно едва ли не аз му звъня, уговарям, итн и все ми казва "ок" ще ти звънна да се разберем и все не се сеща, докато аз не го потърся...Днес трябваше да ходим на нотариус да оправяме нещата....уж до 11-12 щеше да звънне...Вече е 15:40 и никакви наченки на заинтересованост от негова страна...А аз му звъннах поне 5-6 пъти днес до сега..и не вдига

Посъветвайте ме какво да правя, лошото е че съм дал и капаро....
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

документ за капарото?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

търтей...и аз това се сетих, но съм тъп, вече бях дал парите....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

освен телефон друго имаш ли му като координати?

Comment

знам къде живее, знам гаража в която държи колата....знам сегашната му кола...номерът и..името му Бе с 2 думи мога да си "избия" капарото в най-краен случай.... , но не там е работата....
            В началото ми се видя много точен пич...и за това така не се застраховах с документ за капарото...

FIAT Coupe 16VT

Comment

е начи нема проблем

Comment

Тфа копеленце не вдига телефона вече 2-ри ден....Ама той си знае де..

Както и да е...днес ще гледам една Алфа 147 2.0 Селеспийд 2004 година с навигация...в мобиле.бг я има за 18 000 и нещо лева...
                Кара я някаква мацка...мисля?! Как мислите дали селеспийда ще създава ядове? Нали след 2001 год са читави? Какво мислите да я взимам ли? Според собственичката колата е поддържана САМО в Ауто Италия...и сменените консумативи са с гаранция 6 месеца, има фактури и тн..? Звучи добре, ще ходя днес да я преслушам и таз 147....

FIAT Coupe 16VT

Comment

колега какъв е номера на тази кола, която си капарирал?
                  може да го засечеме по улиците... да го питаме ако не ти връща капарото..... какви пък са тия хора, как спят нощем с такава съвест незнам направо....
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Най-наглото е, че днес пак е сложил обявата за колата в мобиле.бг, след като беше я махнал, защото нали му бях дал капаро...
                    Този път е сложил друга снимка, на кола "близнак", гсм номерът му е същия...и я е сложил за "10лв"...
                    За колата която гледах днес...няма да стане искат и много пари като първоначална
                    Минавам по ред и ще гледам една от Стара Загора...
                    http://mobile.bg/photos/1/big/11208516759824247_1.pic
                    за 12000лв, някой колега от СТЗ да я е срещал?

Нямам късмет, нещо с покупката на АЛфа

FIAT Coupe 16VT

Comment

СА 7040 Ауди А3 най-новото... сив металик
                      Алфата е с номер С6663...черна

FIAT Coupe 16VT

Comment

Много лошо колега.Дано ти върне парите.Ако не то нека най-много хора успеят да разберат за този индивид !
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Колега дай на твой приятел да му се обади от друг телефон и да му каже че иска да копува колата.
                          Определя си среща с него и после отивате двамата!
                          ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                          ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                          ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от alex 77
                            Колега дай на твой приятел да му се обади от друг телефон и да му каже че иска да копува колата.
                            Определя си среща с него и после отивате двамата!
                            Ако бях аз тока щях да на правя,но не да сме двама а 10-тина и.....
                            Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

В крайна сметка колко капаро си дал.При положение че знаеш каде живее със един нож ще му оправиш и двете коли(гумите + боята), и прежалваш капарото.
                              146 JTD-2000г.
                              Punto 1.2

Comment

Хора, изпадна един много симпатичен 1,6 16V ТС 120 коня....Аз принципно бях си решил твърдо за 2.0 150 коня..., но тези които гледах ми се видяха бая тормозени Италиянки...Та мисълта ми е много ли е ОСЕЗАЕМА разликата като вървеж на 120 и 150 коня? Имайте предвид, че слизам от 1,4 75 коня и каквото и да карам над 90 коня ми се струва, че лети Смисъл не мога да определя сам, защото нямам опит с по-мощните двигатели...

1,6 ТС чуплив ли е? Консумативите на същите пари ли са като за 2.0 ТС?

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                                X